Start oldal

Costenoble entry

 A Costenoble cég már fél évszázada nemzetközi hírnevű gyártó és elismert kereskedelmi cég, amely alapvető vegyipari nyersanyagokat, adalékokat és speciális vegyszereket kínál. Így a jellegzetes „C” jel ott áll számos vegyi-technikai megoldás mögött, amelyek sokféleképpen és majdnem minden iparágban alkalmazhatók.

A Costenoble ereje a legjobb minőségű termékajánlatok előállításában rejlik, amelyek illeszkednek a legkorszerűbb technikai találmányokhoz. A termék minősége és megbízhatósága mellett előtérben mindig az ügyfél konkrét szükséglete áll. Éppen ezért a Costenoble cég szolgáltatásai garantálják az ügyfél speciális igényeinek kielégítését. A konkrét feladatok konkrét megoldásokká válnak. A Costenoble állandóan megvalósítja a minőség egyénhez igazításának alapelvét és ügyfele mellett áll, mint annak megbízható és kompetens partnere.

A Costenoble – aktív szakértőként és termékbeszállítóként, a kínált ajánlott minőségnek, megbízhatóságának és szervizszolgáltatásainak köszönhetően jó nevű ipari üzemek állandó és kompetens partnere az egész világon.